Benefietdiner

Op vrijdag 29 maart is het zover, dan vindt het zevende benefietdiner plaats. Dit jaar zal de volledige opbrengst naar Stichting SuriDocs gaan. U vindt hieronder meer informatie over het benefietdiner. Deze informatie zal in de loop der tijd worden aangevuld met meer details! Kaarten kunt u bestellen op de pagina kaartverkoop.

Programma

Op dit moment is het nog te vroeg om het volledige programma aan u te presenteren. Wel kunnen we u vertellen dat u tijdens deze avond onder andere kunt genieten van:

  • Heerlijk 4-gangen menu (keuze uit vlees, vis en vegetarisch, de menukaart volgt)
  • Onbeperkt drankarrangement
  • Live entertainment
  • Veiling
  • Loterij
  • Feest tot in de late uurtjes!

Vanaf 18.00 uur bent u welkom en zult u worden ontvangen met prosecco en een amuse. Na het diner volgt het feest met live-muziek.
De dresscode deze avond is “Black Tie Optional”

Locatie

Dit jaar zal het benefietdiner worden gehouden op een geheel nieuwe locatie, namelijk bij Hotel Van der Valk Leeuwarden!
Dit splinternieuwe hotel ligt aan de rand van Leeuwarden en is goed bereikbaar vanuit alle richtingen. En als u na het feest wilt overnachten kunt u rekenen op een sfeervolle kamer en een heerlijk ontbijt. De parkeerplaats zorgt voor ruimschoots voldoende gratis parkeergelegenheid waardoor u altijd dicht bij het hotel kunt parkeren. Klik hier voor een routebeschrijving.

Het Menu

Hieronder vindt u het menu voor ons benefietdiner. Wij zullen u vooraf benaderen om uw keuze aan ons kenbaar te maken. Voor iedere gang is er de mogelijkheid tot een vegetarische optie! We willen u vragen allergieën bij bestelling van uw entreekaarten door te geven zodat de kok hier rekening mee kan houden.

Amuse
Krabkoekjes

Voorgerecht
Gamba’s op Surinaamse wijze

Tussengerecht
Saotosoep

Hoofdgerecht
Ossenhaas met crème van zoete aardappel en saus van gepofte knoflook (keuze A – vlees)
Of
Dorade met marsala en kouseband (keuze B- vis)
Of
Ravioli van bospaddestoelen begeleid door een saus van zwarte truffel (keuze C – geen vlees of vis)

Nagerecht
Grand dessert tableau