Menu

Ook dit jaar wordt er weer een heerlijk vier-gangen diner voor u verzorgd. Hieronder ziet u wat er tijdens het diner geserveerd zal worden. Gelieve vooraf de keuze van het hoofdgerecht op te geven.

  • Amuse
  • Voorgerechten:
    • Rundercarpaccio met pijnboompitten, parmezaanse kaas en basilicumpesto
    • Zachtgegaarde eendenborst met rode portsiroop
    • Rode biet carpaccio met oosterse dressing, kaas naar smaak toe te voegen
    • Gerookte zalm met venkelsalade en mosterd-honingdressing
  • Tussengerecht:
    • Friese mosterdsoep met kaascroutons
  • Hoofdgerechten:
    • Roodbaars met witte wijnsaus en citroenrisotto
    • Lasagne van aubergine, mascarpone en diverse groenten
    • Getrancheerde diamanthaas met rode portsaus
    • Zwijn wang in lente bockbier
  • Grand dessert op tafel geserveerd.

De hoofdgerechten worden geserveerd met roseval aardappeltjes, rauwkorst en voorjaarsboontjes.